Şehit Mahir AYABAK İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: İnançlı, mücadeleci, her türlü ahlak ve erdemi üzerinde barındıran bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Ülkesini, milletini, Ümmet-i Muhammedi düşünen, var olma sebebini bilen, bütün gayesi nev-inin kemalatı olan bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Fen ilimleri ile birlikte din ilimlerini öğrenen, aklını fenle, kalbini din ile nurlandıran, "İnsanların en hayırlısı insanlara en çok faydalı olandır." hadisi- şerifi mucibince fen ilimleri ile, sosyal ilimler ile ve din ilimleri ile bütün bir insanlığa faydalı olmak için mücadele edecek bir nesil yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

Misyon: İmam hatip nesli yetiştirmek, inançlı bir nesil yetiştirmek. Ahlaklı bir nesil yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 8:30-15:25
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: Arapça, İngilizce
Servis Bilgisi: Servisle erişim mevcut
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://smaiho.meb.k12.tr

Adres - HÜSREV PAŞA MAH. 1202 SK. NO 8 /1 İÇ KAPI NO MERKEZ / BİTLİS

Yerleşim Yeri -